+31(0)181 600000

350.000e garantiecertificaat

Verhuisconsument de heer M. van Hulsteijn uit Rotterdam heeft vandaag uit handen van Martin Hobbel, voorzitter van brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers, het 350.0000e Garantiecertificaat Erkende Verhuizers ontvangen voor zijn inboedelverhuizing.  De verhuizing werd door Erkende Verhuizer Van der Ent Top Movers in Spijkenisse uitgevoerd. De blij verraste consument ontving tevens een mooie cheque, uit handen van directeur Danny Monjé van Boelaars en Lambert Groep, registermakelaar in assurantiën en uitvoerder van het Garantiecertificaat.

Het in 2006 geïntroduceerde Garantiecertificaat Erkende Verhuizers maakt deel uit van de tweezijdige Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2015, die de brancheorganisatie samen met de Consumentenbond heeft opgesteld en de consument belangrijke waarborgen bieden:

– verzekering van de inboedel (tot een inboedelwaarde van € 100.000);
– vergoeding tegen nieuwwaarde bij onverhoopte schade;
– de waarborg dat de afgesproken verhuizing wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld in geval van faillissement);

– de aanbetaling van de consument is gegarandeerd tot een bedrag van € 1.000.

Belangrijke waarborgen die de consument verzekeren van een zorgeloze verhuizing en die zijn verankerd in branchekeurmerk Erkende Verhuizers.
Het Garantiecertificaat omvat tevens de compensatie van CO2 uitstoot die tijdens de verhuizing ontstaat, op basis van Gold standard CO2 credits in een Cookstove project in Ghana (www.groenbalans.nl).

DSC_0022