+31(0)181 600000

Via deze weg wil ik graag mijn dank betuigen! De uithuizing van het Mauritshuis en alle aanverwante verhuisbewegingen zijn afgerond en met veel plezier kijk ik terug naar een geslaagd project. De soepel verlopen organisatie is te danken aan een goede organisatie vanuit jullie hoofdkantoor en de hard werkende mannen op de werkvloer. Voorafgaand aan het project is het Mauritshuis beloofd dat TopMovers de verhuizing grotendeels uit handen zou nemen en dit is ook het geval geweest. Als ik aan TopMovers denk springen vooral de woorden “flexibiliteit” en “meedenken” naar voren. Ik kijk, gezien deze ervaringen, uit naar het vervolgtraject over twee jaar!

Jacqueline de Wit, Client

Hierbij wil ik mijn compliment uiten betreft de service en de goede afhandeling van mijn verhuizing. Een goede offerte is één, maar dan komt de waarheid of alles gaat zoals afgesproken. Antwoord is in één woord ja. We waren positief verrast over de service, de vriendelijke verhuizers en hun hulpvaardigheid. Alles ging zeer efficiënt en professioneel. Leuke jongens die meedenken en flexibel zijn.

Sander van de Riet, Client

Graag bericht ik u hierbij dat de verhuizing van 3 december perfect is verlopen en dat uw team deze dag hun werk op een zeer plezierige wijze heeft verricht. Ook de handyman handelde alles geruisloos en professioneel af. Mijn dank hiervoor.

A. Boerlage-Jansma, Client

2

 

1