+31(0)181 600000

VCA 2 ster

Vanaf vandaag zijn we weer volwaardig VCA 2 ster gecertificeerd. VCA2 heeft als doel nog veiliger te werken en meer structuur aan te brengen in onze werkprocessen. Voor veel van onze petrochemische opdrachtgevers is VCA een vereiste voor het verkrijgen van een opdracht. Wij zijn dan ook erg blij met dit positieve resultaat.

 VCA2      

Rene van Valen

Vanaf 17 Oktober as. zal René van Valen, als General Manager Relocation Services, ons management team komen versterken.

Ik heb René leren kennen in het bestuur van FIDI NL, waar we een aantal jaren samen optrokken. Met onze plannen om als Van der Ent Group Internationaal meer voet aan de grond te krijgen, zijn we als directieteam verder in gesprek gegaan om eens door te praten over de groeiscenario’s die we onszelf hebben gesteld op internationaal gebied en er ontstond een match.

René is een professional met veel kennis binnen de internationale verhuisindustrie en heeft ca. 25 jaar ervaring met zowel particuliere klanten als corporate accounts. In zijn vorige baan was René General Manager Netherlands voor een wereldwijd verhuisbedrijf met een grote relocationafdeling. Hij was daar oa. verantwoordelijk voor verandermanagement, de opzet van een relocation afdeling, visa & immigration, verkoop en operations. Daarnaast is René FIDI trainer en heeft hij kennis van het FAIM 3.1 programma waar wij, zoals jullie wellicht weten, onlangs voor zijn geslaagd.

Kortom wij zijn erg blij dat René uiteindelijk voor ons heeft gekozen en zijn ervan overtuigd dat zijn capaciteiten, ervaring en netwerk zullen bijdragen om ons als Internationaal Verhuisbedrijf verder door te laten groeien zodat we ook Internationaal als Van der Ent Group de komende jaren een stap maken en op de toekomst zijn voorbereid

Elbert Klapwijk

 rene-van-valen      

Verhuisbericht Stoof Verhuizingen

"Stoof Verhuizingen likes to move-it" Een bijzonder verhuisbericht, met ingang van 1-9-2016 heeft Stoof Verhuizingen een nieuw onderkomen in Breda. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest op het Spinveld gaan wij naar een modern en nieuw onderkomen op de Mijkenbroek 46 in Breda. Deze bedrijfshal van ruim 850 m2 ligt op het industrietrein Emer - Hintelaken. Vanuit deze vestiging zijn wij nog beter in staat om in te spelen op de behoefte van de klant. Stoof Verhuizingen maakt sinds augustus 2011 onderdeel uit van de Van der Ent Group. Met vestigingen in Breda,Spijkenisse,Rotterdam,Den Haag en Leiderdorp zijn wij in vele gevallen uw totaaldienstverlener. Mijkenbroek 46 Breda StoofMijkenbroek 46 Breda Stoof Top Movers Mijkenbroek 46 Breda Van der Ent Stoof  

In Memoriam Piet van der Ent Sr.

Op Woensdag 17 Augustus is op 87 jarige leeftijd dhr. Piet van der Ent Sr. overleden. Piet van der Ent Sr. is de grondlegger van het huidige Van der Ent Verhuizingen en initiator van Top Movers. Piet stond bekend om zijn lef, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Mede door deze factoren heeft hij Van der Ent Verhuizingen groot gemaakt en op de kaart 'gezet'.

BR.FamvanderEnt20092014-9

350.000e garantiecertificaat

Verhuisconsument de heer M. van Hulsteijn uit Rotterdam heeft vandaag uit handen van Martin Hobbel, voorzitter van brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers, het 350.0000e Garantiecertificaat Erkende Verhuizers ontvangen voor zijn inboedelverhuizing.  De verhuizing werd door Erkende Verhuizer Van der Ent Top Movers in Spijkenisse uitgevoerd. De blij verraste consument ontving tevens een mooie cheque, uit handen van directeur Danny Monjé van Boelaars en Lambert Groep, registermakelaar in assurantiën en uitvoerder van het Garantiecertificaat. Het in 2006 geïntroduceerde Garantiecertificaat Erkende Verhuizers maakt deel uit van de tweezijdige Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2015, die de brancheorganisatie samen met de Consumentenbond heeft opgesteld en de consument belangrijke waarborgen bieden: - verzekering van de inboedel (tot een inboedelwaarde van € 100.000); - vergoeding tegen nieuwwaarde bij onverhoopte schade; - de waarborg dat de afgesproken verhuizing wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld in geval van faillissement); - de aanbetaling van de consument is gegarandeerd tot een bedrag van € 1.000. Belangrijke waarborgen die de consument verzekeren van een zorgeloze verhuizing en die zijn verankerd in branchekeurmerk Erkende Verhuizers. Het Garantiecertificaat omvat tevens de compensatie van CO2 uitstoot die tijdens de verhuizing ontstaat, op basis van Gold standard CO2 credits in een Cookstove project in Ghana (www.groenbalans.nl).

DSC_0022

Facebook

Facebook

Ook op facebook is Van der Ent actief! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en/ foto`s neem dan gerust een kijkje, klik dan op onderstaande link en wordt vrienden.

  Facebook van der Ent Group

European Relocation

Deze prachtige foto`s zijn gemaakt door onze chauffeurs welke elke dag onderweg zijn door Europa . Wij zijn zeer frequent te vinden in Spanje, Frankrijk en Zwitserland.11230730_860347094060670_6435946858120291825_n 11406923_870439116384801_7878563464139455980_n

Erkende Verhuizers 50 jaar

De maand Juni stond in het teken van het jubileum van de Erkende Verhuizers. De organisatie bestaat 50 jaar. Op vrijdag 05-06 is er een film gepresenteerd aan alle directieleden van alle verhuisbedrijven in Nederland. Hierin wordt kort weergegeven wat voor prachtig vak wij hebben en hoe het e.a. is veranderd in de afgelopen jaren. Aan deze film heeft van der Ent ook zijn bijdrage mogen leveren. O.a. onze volautomatisch containeropslag en het gebruik van de digitale werklijst wordt hier getoond.  

50_jaar_-_logo_Erkende_Verhuizers_(RGB_groot)5

Klik snel op "lees meer" om het filmpje te bekijken!

Böcker Verhuislift

Zaterdag 06-06 heeft Bocker lifting group de sleutels overhandigd aan van Van der Ent Verhuizing. Van der Ent heeft gekozen voor een Bocker vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en gunstig onderhoudscijfer. De verhuislift kan worden uitgeschoven tot 32 meter. Dit staat ongeveer gelijk aan 10 (woon)verdiepingen. Van der Ent heeft wederom gekozen om de lift op een Mercedes Benz Sprinter te laten plaatsen.

50jr Erkende Verhuizers Familiedag

25 jarig jubileum Top Movers

Onlangs is het 25 jarig jubileum van de organisatie TopMovers gevierd. Top Movers is een franchise organisatie welke bestaat uit 16 Erkende Verhuisbedrijven verdeeld over Nederland.  De bedrijven kenmerken zich met name doordat het vrijwel allemaal familiebedrijven zijn. Van der Ent is samen met nog een 5-tal collega`s een van de grondleggers van Topmovers geweest. Op dit moment is TopMovers de marktleider in Nederland als het gaat om met name project verhuizingen. Elke dag zijn ruim 500 gediplomeerde mensen aan de slag om onze klanten naar tevredenheid te bedienen.   25jaarlogo25jaar