+31(0)181 600000

Rene van Valen

Vanaf 17 Oktober as. zal René van Valen, als General Manager Relocation Services, ons management team komen versterken.

Ik heb René leren kennen in het bestuur van FIDI NL, waar we een aantal jaren samen optrokken. Met onze plannen om als Van der Ent Group Internationaal meer voet aan de grond te krijgen, zijn we als directieteam verder in gesprek gegaan om eens door te praten over de groeiscenario’s die we onszelf hebben gesteld op internationaal gebied en er ontstond een match.

René is een professional met veel kennis binnen de internationale verhuisindustrie en heeft ca. 25 jaar ervaring met zowel particuliere klanten als corporate accounts. In zijn vorige baan was René General Manager Netherlands voor een wereldwijd verhuisbedrijf met een grote relocationafdeling. Hij was daar oa. verantwoordelijk voor verandermanagement, de opzet van een relocation afdeling, visa & immigration, verkoop en operations. Daarnaast is René FIDI trainer en heeft hij kennis van het FAIM 3.1 programma waar wij, zoals jullie wellicht weten, onlangs voor zijn geslaagd.

Kortom wij zijn erg blij dat René uiteindelijk voor ons heeft gekozen en zijn ervan overtuigd dat zijn capaciteiten, ervaring en netwerk zullen bijdragen om ons als Internationaal Verhuisbedrijf verder door te laten groeien zodat we ook Internationaal als Van der Ent Group de komende jaren een stap maken en op de toekomst zijn voorbereid

Elbert Klapwijk

 rene-van-valen