Kwaliteit

Als trotse franchisehouder van Top Movers Nederland, verzorgt de Van der Ent Group landelijke verhuisdiensten met een team van 500 toegewijde medewerkers. Wij waarborgen topkwaliteit als Erkende Verhuizers en Erkende Project Verhuizers. Bovendien zijn we aangesloten bij prestigieuze internationale netwerken zoals Harmony Relocation Network, FIDI – FAIM en IAM. Onze inzet voor uitmuntendheid wordt bevestigd door certificeringen volgens ISO 14001 & 9001 en VCA.

Op 6 april heeft Van der Ent Group het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap Smit.

Lees hier meer over

Hofleverancier

Top Movers

Van der Ent Group is trots franchisehouder van Top Movers Nederland. Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele Nederlandse verhuisbedrijven. Daarmee bieden we landelijke dekking met lokale ervaring voor elk verhuisproject. Elke dag staan er 500 medewerkers klaar om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen. Deze vakspecialisten bundelden hun krachten om zowel particulieren als bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten te verhuizen.

Erkende verhuizers

Van der Ent hecht veel waarde aan kwaliteit. Een verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Het vertrouwde wordt vaarwelgezegd, het onbekende nadert. Persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Als Erkend Verhuizers snappen wij dit als geen ander. Je kostbare spullen zijn bij ons dan ook in deskundige handen. Zo kunt u bij ons een uitgebreide verhuisverzekering afsluiten, je spullen zijn dan goed verzekerd mocht er onverhoopt toch iets misgaan. Wij hanteren heldere algemene voorwaarden welke getoetst zijn door de consumenten bond, en bij een eventueel faillissement bent u ervan verzekerd dat u nooit u geld kwijt bent. U verhuizing wordt namelijk altijd binnen een week alsnog uitgevoerd door een collega Erkende Verhuizer.

Erkende Project Verhuizers

Zekerheid in zakelijk verhuizen? Verhuizen is leuk werk. Als het je vak is. Maar voor u is het een totale verstoring van alles, waarmee uw bedrijf of organisatie bezig wil zijn. Een Erkende Project Verhuizer is er daarom alles aan gelegen om de verhuizing zo voorspoedig te laten verlopen en de voorwaarden te scheppen voor een efficiënte start op uw nieuwe locatie. Het keurmerk Erkende Project Verhuizer is –net als het keurmerk Erkende Verhuizer– een zogeheten branchekeurmerk. De eisen van branchekeurmerk EPV zien uitsluitend op kwaliteitsaspecten, vanuit de belangen van de opdrachtgever. De eisen zijn goed toetsbaar door een derde partij en het systeem is onderworpen aan objectieve en onafhankelijk besluitvorming.

Harmony Relocation Network

Een coöperatief internationaal netwerk van uitsluitend de beste verhuisbedrijven van de wereld. Harmony Relocation Network werd opgericht in 1992, met een initiële focus op Europa en de VS. Sinds eind jaren negentig is Harmony in elke werelddeel vertegenwoordigd. Samen vormen wij een sterk en betrouwbare netwerk. Het Harmony netwerk bestaat uit familiebedrijven die lokaal verankerd zijn en die allemaal experts zijn in het leveren van internationale verhuis- en relocatiediensten. Wij waarderen persoonlijke, langdurige relaties en streven ernaar hun klanten een superieure servicekwaliteit te bieden. Het woord Harmonie omarmt onze kernwaarde; wij geven echt om mensen!

Fidi - Faim

Het verhuizen van het ene land naar het andere is een hele ervaring, u wilt er wel van op aan kunnen dat u enkel en alleen met de beste verhuisbedrijven van de wereld te maken heeft. FIDI is de grootste mondiale alliantie van internationale verhuis- en relocatiebedrijven, met leden in meer dan 100 landen. Alle bij FIDI aangesloten bedrijven hebben één ding gemeen: hun hoge serviceniveau – en dat kunnen ze bewijzen. Het FAIM-kwaliteitslabel, verplicht voor alle FIDI-leden, is de strengste en meest uitgebreide kwaliteitsnorm voor de internationale verhuis- en relocatiebranche, regelmatig gecontroleerd door externe auditoren. De FAIM-kwaliteitsnorm omvat een reeks vereisten waaraan alle FAIM-gecertificeerde bedrijven te allen tijde moeten voldoen, variërend van operationele activiteiten tot supply chain management, risicobeheer, gegevensbescherming en financiële stabiliteit.

IAM

Van der Ent Group is aangesloten bij de International Association of Movers. De IAM is de grootste mondiale handelsorganisatie in de verhuis- en expeditie branche. Met meer dan 2.000 leden omvat het bedrijven die verhuis, expeditie en logistieke diensten leveren in meer dan 170 landen. Sinds 1962 bevordert IAM de groei en het succes van haar leden door programma’s, middelen, lidmaatschapsbescherming en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden aan te bieden om hun bedrijven en hun merken te verbeteren. Dankzij ons IAM-lidmaatschap zijn wij dan ook in staat om u tot in de verste uithoek van de wereld te kunnen helpen met uw aanvraag.

VCA

Veilig en gezond werken vinden wij erg belangrijk en nemen wij dan ook heel serieus. Dankzij onze VCA-certificering zorgen voor bewustwording bij onze medewerkers om elke dag de veiligheid op de werkplek te vergroten. VCA-certificering is relevant voor bedrijven waar een risicovolle omgeving of werkzaamheden of gevaar kunnen opleveren. Het gaat hierbij o.a. om bedrijfstakken zoals; Petrochemische bedrijven zoals Raffinaderijen, Steigerbouw, of bouwkundige bedrijven.

ISO 14001 & 9001

ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagement. In deze standaard staat beschreven hoe wij procesmatig milieurisico’s beheersen en indien mogelijk voorkomen. ISO 14001 is bedoeld om ons duurzaamheidsbeleid naar een hoger niveau te tillen.

ISO 9001 (ook bekend als de NEN-EN-ISO 9001) is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dankzij ISO 9001 laten wij zien dat u op ons kunt vertrouwen en onze bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebben. 

Het hebben van een ISO 9001 certificering is bij veel aanbestedingen en tenders een vereiste om deel te mogen nemen. Het biedt opdrachtgevers namelijk een zekerheid. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgen dat onze medewerkers de processen goed beheersen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Wenst u dit uit te besteden aan Van der Ent Group?
Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Om wat voor verhuizing gaat het?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Welkom