Verhuisbedrijf Spijkenisse

Verhuizen binnen, naar of uit regio Spijkenisse? Bij Van der Ent Group nemen we alle zorgen rond een verhuizing volledig uit handen.

Op 6 april heeft Van der Ent Group het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap Smit.

Lees hier meer over

Hofleverancier

Verhuisservice in Spijkenisse

Bij Van der Ent Group regelen we jouw verhuizing in regio Spijkenisse snel, nauwkeurig en efficiënt. Van het sjouwen van zware meubels, het zorgvuldig in- en uitpakken van verhuisdozen tot montage en installatie in de nieuwe woning. Wij nemen alles uit handen! Maak ook gebruik van onze aanvullende diensten zoals de montageservice, handyman service en onze opslagfaciliteiten.

Bij Van der Ent Group is het eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

5/5

9,5 op basis van 63 beoordelingen in de laatste 12 maanden

Verhuizing aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Elke verhuizing is weer anders, dit vraagt daarom om maatwerk.

Wij zorgen ervoor dat onze verhuisservice naadloos aansluit op uw wensen en behoeften rondom de verhuizing in regio Spijkenisse. Is een verhuiswagen met chauffeur voldoende of is er een verhuislift nodig? Vermeld dit bij uw aanvraag en wij regelen het allemaal voor u! Door onze jarenlange ervaring is geen enkele klus voor ons te groot voor onze ervaren en gecertificeerde verhuizers.

Gecertificeerde verhuizers

Kies je voor Van der Ent Group, dan kies je voor een Erkende Verhuizer met een garantiecertificaat. Al uw kostbare bezittingen worden veilig en zonder schade van A naar B gebracht. Onze verhuizers weten in elke situatie exact hoe ze met waardevolle spullen moeten omgaan. U kunt er van op aan dat al uw eigendommen zonder schade in de nieuwe woning aankomen.

Wat kunnen wij bij Van der Ent Group bieden?

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen in regio Spijkenisse
  • Handyman Service
  • Meubeltransport
  • Montageservice
  • Tijdelijke opslag van al je bezittingen
  • Verhuisliften
  • Vrijblijvende offertes

Wat anderen zeggen over Van der Ent Group

J.M. , Dordrecht

5/5

Wederom uitstekend.

Voor de 2e keer verhuist met van der Ent. Wederom een prima ervaring met deze professionele club met mensen. In korte tijd is een bulk werkverzet. Verhuizing van kantoor en magazijn ging zeer vlotjes en ook de ontruiming van het “oude” pand ging zeer voorspoedig. 

Vooral Frans (accountmanager) en Robin (Voorman) zijn kerels waar je op kan bouwen en vertrouwen.

Kristel , Eindhoven

4.5/5

Een succesvolle verhuizing

Voor de verhuizing van 3 scholen en een kinderdagverblijf naar een nieuwe locatie hebben we samengewerkt met Van Der Ent Top Movers. Ik zeg bewust samengewerkt, omdat zij als een gelijkwaardige partner in het proces te werk gingen. Erg fijne communicatie, meedenken waar nodig en geen verzoek was te gek. Dank voor de fijne samenwerking!

H. , Rotterdam

4.5/5

Doet de naam TOP eer aan

Zeer vakkundige verhuizing met mensen die hart voor de zaak hebben en meedenken met de klant. Wij verhuisden naar ons nieuwe bedrijfspand en daar moesten o.a. kasten zeer lastig geplaatst worden in een kleine ruimte. Medewerkers puzzelden net zo lang totdat het paste. 

Van der Ent, topklasse! Bedankt voor de snelle en nette verhuizing!