Opslagruimte huren in Rijswijk

Het huren van opslag is een praktische oplossing wanneer u uw oude woning moet verlaten, maar u uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken. Voor zowel tijdelijke opslag als langdurige opslag kunt u bij Van der Ent Group terecht.

Op 6 april heeft Van der Ent Group het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap Smit.

Lees hier meer over

Hofleverancier

Opslag in Rijswijk

Bij Van der Ent Group in Rijswijk kunt u terecht voor allerlei soorten opslag. Of u nu tijdelijke opslag zoekt voor uw inboedel, een veilige plek voor uw auto of een manier om uw archief netjes te bewaren, wij hebben de perfecte oplossing. Onze faciliteiten zijn modern en goed beveiligd. Ze zijn ook gemakkelijk toegankelijk, zodat u uw spullen met een gerust hart kunt achterlaten. Bij Van der Ent Group draait alles om uw gemak en veiligheid.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over het (tijdelijk) huren van opslag in Rijswijk.

5/5

9,5 op basis van 63 beoordelingen in de laatste 12 maanden

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat voor opslag heeft u nodig?

Al uw eigendommen in een eigen container met extra ventilatiekanalen.

Van der Ent Group biedt u de mogelijkheid, als één van de weinige aanbieders in Nederland, om al uw bezittingen op te slaan in een eigen 20ft container. Deze containers zijn voorzien van extra ventilatiekanalen en hebben een houten vloer. Ook hebben de containers ijzeren bindstrippen en ogen om alles goed vast te zetten tijdens transport of de volledig geautomatiseerde container handling.

Inboedelopslag

Er zijn talloze redenen te bedenken om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Heeft u uw oude woning al moeten verlaten en is de nieuwe woning nog niet gereed? Dan bieden wij u de perfecte oplossing. U kunt ten alle tijden bij uw bezittingen en de opslag is voorzien van 24/7 cameratoezicht.

Auto opslag

Er zijn verschillende redenen te noemen om uw auto op te slaan. U kunt tijdelijk naar het buitenland gaan of in het bezit zijn van een zeldzame auto. Als u gebruik maakt van de mogelijkheid om uw auto bij ons op te slaan, dan kunt u op elke gewenst moment bij uw auto.

Archiefopslag

Overvolle archiefkamers, eindeloze zoektochten naar documenten en onduidelijkheid over bewaartermijnen. Het handmatig beheren van uw archief kost veel tijd en energie. Bovendien is het een uitdaging om aan alle veiligheidseisen voor documentopslag te voldoen.

Wat kunnen wij bij Van der Ent Group bieden?

  • (Tijdelijke) opslag voor al uw bezittingen
  • Inboedelopslag, auto opslag en archiefopslag
  • Uw eigen 20ft container
  • 24/7 cameratoezicht en beveiliging
  • Flexibele huurperiodes die elk moment kunnen worden stopgezet
  • Uw opslag is op elk moment makkelijk bereikbaar
  • Uw spullen staan opgeslagen onder kwalitatief hoge omstandigheden

Wat anderen zeggen over Van der Ent Group

J.M. , Dordrecht

5/5

Wederom uitstekend.

Voor de 2e keer verhuist met van der Ent. Wederom een prima ervaring met deze professionele club met mensen. In korte tijd is een bulk werkverzet. Verhuizing van kantoor en magazijn ging zeer vlotjes en ook de ontruiming van het “oude” pand ging zeer voorspoedig. 

Vooral Frans (accountmanager) en Robin (Voorman) zijn kerels waar je op kan bouwen en vertrouwen.

Kristel , Eindhoven

4.5/5

Een succesvolle verhuizing

Voor de verhuizing van 3 scholen en een kinderdagverblijf naar een nieuwe locatie hebben we samengewerkt met Van Der Ent Top Movers. Ik zeg bewust samengewerkt, omdat zij als een gelijkwaardige partner in het proces te werk gingen. Erg fijne communicatie, meedenken waar nodig en geen verzoek was te gek. Dank voor de fijne samenwerking!

H. , Rotterdam

4.5/5

Doet de naam TOP eer aan

Zeer vakkundige verhuizing met mensen die hart voor de zaak hebben en meedenken met de klant. Wij verhuisden naar ons nieuwe bedrijfspand en daar moesten o.a. kasten zeer lastig geplaatst worden in een kleine ruimte. Medewerkers puzzelden net zo lang totdat het paste. 

Van der Ent, topklasse! Bedankt voor de snelle en nette verhuizing!