Verhuisbedrijf Rijswijk

Verhuizen binnen, naar of uit regio Rijswijk? Bij Van der Ent Group nemen we alle stress die bij een verhuizing komt kijken uit handen.

Op 6 april heeft Van der Ent Group het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap Smit.

Lees hier meer over

Hofleverancier

Verhuisservice in Rijswijk

Met de verhuisservice van Van der Ent Group wordt uw verhuizing in Rijswijk snel, nauwkeurig en efficiënt geregeld. Of het nu gaat om het sjouwen van zware meubels of het zorgvuldig inpakken van uw servies, wij nemen het allemaal uit handen! Wilt u volledig ontzorgd worden? Geen punt! Bij ons kunt u ook gebruikmaken van diverse aanvullende diensten zoals montageservice, handyman service en opslagfaciliteiten.

Bij Van der Ent Group kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

5/5

9,5 op basis van 63 beoordelingen in de laatste 12 maanden

Verhuizing aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Elke verhuizing vraagt daarom om maatwerk.

Bij Van der Ent Group in Rijswijk zorgen wij ervoor dat onze verhuisservice perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u alleen een verhuiswagen met chauffeur, of heeft u ook een verhuislift nodig? Geef uw voorkeuren aan ons door en wij regelen de rest! Geen enkele klus is te groot voor de ervaren en vakkundige handen van onze verhuizers.

Gecertificeerde verhuizers

Verhuizen met Van der Ent Group in Rijswijk betekent kiezen voor een Erkende Verhuizer met een garantiecertificaat. Onze verhuizers zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen veilig, snel en zonder schade van A naar B worden gebracht. Ze weten precies hoe ze met uw waardevolle spullen moeten omgaan, ook tijdens onvoorziene omstandigheden. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw eigendommen veilig en zorgvuldig in uw nieuwe woning aankomen.

Wat kunnen wij bij Van der Ent Group bieden?

  • Particuliere en zakelijke verhuizingen in regio Rijswijk
  • Meubeltransport
  • Montageservice
  • Tijdelijke opslag van je inboedel
  • Verhuisliften
  • Handyman Service
  • Vrijblijvende offertes

Wat anderen zeggen over Van der Ent Group

J.M. , Dordrecht

5/5

Wederom uitstekend.

Voor de 2e keer verhuist met van der Ent. Wederom een prima ervaring met deze professionele club met mensen. In korte tijd is een bulk werkverzet. Verhuizing van kantoor en magazijn ging zeer vlotjes en ook de ontruiming van het “oude” pand ging zeer voorspoedig. 

Vooral Frans (accountmanager) en Robin (Voorman) zijn kerels waar je op kan bouwen en vertrouwen.

Kristel , Eindhoven

4.5/5

Een succesvolle verhuizing

Voor de verhuizing van 3 scholen en een kinderdagverblijf naar een nieuwe locatie hebben we samengewerkt met Van Der Ent Top Movers. Ik zeg bewust samengewerkt, omdat zij als een gelijkwaardige partner in het proces te werk gingen. Erg fijne communicatie, meedenken waar nodig en geen verzoek was te gek. Dank voor de fijne samenwerking!

H. , Rotterdam

4.5/5

Doet de naam TOP eer aan

Zeer vakkundige verhuizing met mensen die hart voor de zaak hebben en meedenken met de klant. Wij verhuisden naar ons nieuwe bedrijfspand en daar moesten o.a. kasten zeer lastig geplaatst worden in een kleine ruimte. Medewerkers puzzelden net zo lang totdat het paste. 

Van der Ent, topklasse! Bedankt voor de snelle en nette verhuizing!