Opslagruimte huren in Spijkenisse

Het huren van (tijdelijke) opslag is een ideale uitkomst als u tussen twee verhuizingen in zit. U kunt bij Van der Ent Group terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opslag.

Op 6 april heeft Van der Ent Group het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap Smit.

Lees hier meer over

Hofleverancier

Opslag in Spijkenisse

U kunt bij Van der Ent Group in Spijkenisse terecht voor diverse soorten opslag. Zoekt u een veilige plek voor uw inboedel of een plek om uw zeldzame auto te stallen? Of heeft u een uitgebreid archief dat u veilig wilt opslaan? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing. Onze opslag faciliteiten zijn modern en goed beveiligd. Ook zijn ze gemakkelijk toegankelijk zodat u bij uw bezittingen kunt wanneer u maar wilt. Bij ons draait alles om gemak en veiligheid.

Vraag nu eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie over alle opslag mogelijkheden in Spijkenisse.

5/5

9,5 op basis van 63 beoordelingen in de laatste 12 maanden

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat voor opslag heeft u nodig?

Al uw eigendommen in een eigen container met extra ventilatiekanalen.

Bij Van der Ent Group bieden wij de mogelijkheid om uw eigen 20ft container te huren! Dit doen wij als één van de weinige aanbieders in Nederland. Onze containers zijn voorzien van extra ventilatiekanalen en hebben een houten vloer. Ook zijn er ijzeren bindstrippen en ogen aanwezig om alle goederen goed vast te zetten tijdens transport of de volledig geautomatiseerde container handling.

Inboedelopslag

Er zijn verschillende redenen om (tijdelijke) opslag te huren in Spijkenisse. Tussen verhuizingen in of samen gaan wonen met je partner? Wij bieden de perfecte oplossing op het gebied van opslag huren. U kunt uw inboedel veilig bij ons opslaan en ook op elk gewenst moment bij uw bezittingen.

Auto opslag

Zoekt u een veilige plek om uw auto op te slaan? Moet u bijvoorbeeld voor een langere periode naar het buitenland of bent u in het bezit van een zeldzame auto? Sla uw auto veilig bij ons op, u kunt er op elke gewenst moment weer bij.

Archiefopslag

Overvolle archiefkamers, eindeloze zoektochten naar documenten en onduidelijkheid over bewaartermijnen. Het handmatig beheren van uw archief kost veel tijd en energie. Bovendien is het een uitdaging om aan alle veiligheidseisen voor documentopslag te voldoen.

Wat kunnen wij bij Van der Ent Group bieden?

  • (Tijdelijke) opslag voor al uw bezittingen
  • Inboedelopslag, auto opslag en archiefopslag
  • Uw eigen 20ft container
  • Flexibele huurperiodes die elk moment kunnen worden stopgezet
  • 24/7 cameratoezicht en beveiliging
  • Uw opslag is op elk moment eenvoudig te bereiken
  • Uw spullen staan opgeslagen onder kwalitatief hoge omstandigheden

Wat anderen zeggen over Van der Ent Group

J.M. , Dordrecht

5/5

Wederom uitstekend.

Voor de 2e keer verhuist met van der Ent. Wederom een prima ervaring met deze professionele club met mensen. In korte tijd is een bulk werkverzet. Verhuizing van kantoor en magazijn ging zeer vlotjes en ook de ontruiming van het “oude” pand ging zeer voorspoedig. 

Vooral Frans (accountmanager) en Robin (Voorman) zijn kerels waar je op kan bouwen en vertrouwen.

Kristel , Eindhoven

4.5/5

Een succesvolle verhuizing

Voor de verhuizing van 3 scholen en een kinderdagverblijf naar een nieuwe locatie hebben we samengewerkt met Van Der Ent Top Movers. Ik zeg bewust samengewerkt, omdat zij als een gelijkwaardige partner in het proces te werk gingen. Erg fijne communicatie, meedenken waar nodig en geen verzoek was te gek. Dank voor de fijne samenwerking!

H. , Rotterdam

4.5/5

Doet de naam TOP eer aan

Zeer vakkundige verhuizing met mensen die hart voor de zaak hebben en meedenken met de klant. Wij verhuisden naar ons nieuwe bedrijfspand en daar moesten o.a. kasten zeer lastig geplaatst worden in een kleine ruimte. Medewerkers puzzelden net zo lang totdat het paste. 

Van der Ent, topklasse! Bedankt voor de snelle en nette verhuizing!